Reinoud en Irene

Op een mooie nazomerdag in september zeiden Reinoud en Irene volmondig "ja"  tegen elkaar. Hun liefde straalde er van af en wat waren ze mooi! Ik mocht het paar de hele dag volgen, van Leek via Zevenhuizen  naar Roden en tot slot naar de prachtige locatie aan het water: De Paalkoepel in Haren. Wat een prachtige dag!

De grote dag van Marianne en Deon

Wat een bijzondere dag in maart! Mijn nicht(je) Marianne trouwde met haar grote liefde Deon! Hun liefdesverhaal is zo bijzonder dat ze er zelfs een boek over schreven: "Two worlds, Two loves, Two stories".

Ik mocht dit stralende stel fotograferen in Groningen terwijl zij een drankje dronken met hun getuigen, op het Martinikerkhof en 's avonds tijdens hun feest in Plaza Danza. Ik heb genoten en ik was zeker niet de enige!

Facebook Winactie

De Facebook Buitenshoot is gewonnen door Sandra! Op een zonnige dag in februari spreek ik op een mooie locatie af met haar en haar gezin: partner Ate en zoontje Bram (net 3). Binnenkort verwacht dit mooie gezin uitbreiding en Sandra heeft dan ook een prachtige zwangere buik! Bram moet even wennen, hij sliep zo lekker in de auto! Maar al gauw is hij druk op zoek naar stenen, takken, kabouters en mollen. Ondertussen kan ik mooi de dynamiek van dit liefdevolle, vrolijke gezin vastleggen!

Trouwfeest Jasper en Janka

 

Het was een prachtige dag in juli waarop Jasper het ja-woord gaf aan zijn Janka.

In de sfeervolle boomgaard van Hayemaheerd vierden zij 's avonds met hun gasten een prachtig feest. Alles werkte mee: de zwoele zomeravond, de heerlijke catering, de gezellige mensen , fijne muziek en natuurlijk het stralende bruidspaar. De ideale gelegenheid om mooie plaatjes te schieten dus! 

 

 

 

Familieshoot Niebert

 

De weersvoorspelling was niet zo veelbelovend, maar dat bleek enorm mee te vallen op de dag waarop ik de familie Drijhout mocht fotograferen! Half bewolkt, helemaal prima! We spraken af in Niebert bij het Iwema Steenhuis.De familie bestaat uit twee broers, één zus en hun gezinnen. Het werd een gezellige middag en ook de kleintjes werkten supergoed mee!

Natte voeten!

 

Op een mooie zondagmiddag mocht ik foto's maken van het gezellige en warme gezin Schulp! Vader en moeder waren 30 jaar getrouwd en hun drie kinderen wilden ze graag een mooie foto cadeau doen. Het zijn er iets meer dan 1 geworden, in alle denkbare samenstellingen!

 

In het park was het wel een "beetje" nat, vandaar dat er gebruik gemaakt moest worden van schoenhoesjes, ter bescherming van de nieuwe witte (!) sneakers van dochterlief en vriend!